Plat galvanis minangka salah sawijining produk utama perusahaan, perusahaan bisa ngasilake barang-barang berkualitas tinggi kanthi proses produksi teknis sing apik, lan kita wis akeh sesambungan konsumen. Sabanjure, kita bakal nyedhiyakake kanthi rinci babagan spesifikasi plate galvanis.

Lumahing baja galvanis entuk resistensi korosi sing kuat, kinerja proses sing apik, lan kondusif kanggo produksi lan pamrosesan. Nanging, properti gambar lembaran baja galvanis ora sepira karo lembaran baja sing digulung adhem, lan lapisan seng gampang banget dirusak sajrone pengelasan listrik. Lembaran baja galvanis panas lan adhem ing urip saben dinane cocog kanggo industri manufaktur kayata mesin lan peralatan kendaraan pertanian, panyimpenan gandum lan sistem papan pengawal bergelombang, fitur sing katon murah, lan uga ditambah regane luwih dhuwur. Amarga pangolahan pelat baja sing digulung adhem ora bisa digawe panas, mula kita ora bakal nemokake titik ireng lan oksida wesi sing asring ditampilake kanthi panas, ngasilake kinerja proses sing apik, lancar, lan spesifikasi barang-barang pemukul adhem kanthi dhuwur presisi, galvanis kadhemen yaiku galvanis listrik kanthi mung 10-50g / m2, resistensi korosi pelapisan seng beda-beda beda karo galvanisasi celup panas. Rega galvanis listrik kanggo penguatan bangunan uga luwih murah. Galvanisasi celup panas yaiku galvanis lumahing awak baja ing kahanan celup panas, adhesi kuwat banget, lan ora gampang tiba. Sanajan pipa galvanis sing dicelupake kanthi panas uga ana kedadeyan korosi, bisa uga memenuhi syarat teknis lan sanitasi ing wektu sing luwih dawa.

Karakteristik lan mekanisme komoditas kudu ngetrapake sawetara syarat aplikasi sing unik, kayata karakteristik induksi elektromagnetik, karakteristik piring paduan sing kurang. Baja galvanis asring digunakake minangka cara perawatan anti-karat kanthi ekonomi lan cukup. Udakara setengah saka produksi seng digunakake ing proses iki.


Wektu kiriman: Aug-05-2020