Pelat baja galvanis yaiku supaya pelat baja sing kenthel dadi korosi, lan nambah umur sing migunani. Lumahing pelat waja sing kandel bakal dilapisi lapisan seng seng bahan logam, lan jenis lempeng baja dilapisi seng seng diarani piring galvanis.

Produk baja strip panas galvanis bisa digunakake ing macem-macem industri:
1. Industri manufaktur kayata konstruksi rekayasa, industri ringan, mobil, pertanian, peternakan, industri perikanan lan komersial.
2. Industri konstruksi sing kudu ngasilake produk tahan korosi utawa atap baja warna bangunan industri lan Grid atap.
3. Mbantu industri metalurgi kanggo ngasilake alat rumah tangga, cerobong asap sipil, peralatan dapur, lsp.
4. Industri otomotif sing kudu ngasilake komponen tahan korosi mobil, lsp.
Fungsi utama pertanian, peternakan lan perikanan yaiku nyimpen, transportasi, lan beku kanggo daging lan panganan laut, lsp. Layanan komersial penting kanggo panyimpenan lan transportasi pasokan, persediaan kemasan, lsp.

Plat stainless steel nuduhake resistensi gas, uap, banyu lan zat korosif liyane sing asem lan asam, alkali, uyah lan zat korosi kimia organik liyane karat saka baja, jeneng liyane kanggo stainless steel yaiku tahan asam. Ing prakteke, baja tahan korosi asring diarani plat stainless steel, lan baja tahan korosi diarani baja tahan asam.

Plat stainless steel biasane dipérang dadi pirang-pirang kategori, kalebu baja austenitik, baja ferit, baja ferritik, struktur feritis - metalografi (fase dobel) pelat stainless steel lan piring stainless steel sink hardbottom. Kajaba iku, miturut komposisine, bisa dipérang dadi kromium stainless steel plate, chromium nickel stainless steel plate lan chromium manganese nitrogen stainless steel plate.


Wektu kiriman: Aug-05-2020