Produk Kita

Lembar Galvanis

Katrangan singkat:

Aplikasi: Wadhah lan wadhah panyimpenan sing ora ditekan.


Detail Produk

Tag Produk

Papan sing mbukak yaiku strip baja kanthi kekandelan tartamtu nalika metu saka pabrik, lan piring baja kanthi kekandelan lan jembaré tartamtu digulung miturut sarat pangguna. Plat lempeng asli digulung kanthi ukuran sing dibutuhake standar nasional nalika ninggalake pabrik. Umume, piring asli duwe dimensi sing ketat, kinerja sing luwih apik lan rega sing luwih dhuwur. Mbukak tablet cukup murah.
Kekandelan panel datar 1.5-20mm, lan bahane Q235 lan Q345. Sawise uncoiling, leveling, ukuran, lan gunting, dadi piring rata kanthi dawa lan jembaré sing dibutuhake. Cocog kanggo ngolah piring sing digulung adhem, piring galvanis, piring berlapis warna, lan piring stainless steel.

Kaluwihane kaya ing ngisor iki
1. Regane murah lan dawane bisa diputus kanthi bebas;
2. Trep kanggo transportasi, ora preduli ukuran pelat baja; Sampeyan uga trep banget kanggo mbukak lan mbongkar kontainer, lan uga aman nalika transportasi. Dibandhingake karo koil galvanis, nduweni kenyamanan lan keamanan sajrone transportasi
3. Pemotongan kasebut trep, lan bahan kasebut bisa dipotong miturut kabutuhan nyata ukuran pelat baja;
4. Ngirit bahan kanthi efektif. Contone, tangki panyimpenan mbutuhake 20 piring baja 6800 × 1500 × 6. Plat baja pasar umume 6000, 8000, lan 9000 dawane. Yen piring baja pasar digunakake, bakal ana surplus cilik. Kanthi piring sing mbukak, piring baja 6900 bisa langsung digunakake, sing ngirit bahan, sing uga dadi kauntungan paling gedhe. Utamane kanggo bahan stainless steel, efek ngirit bahan lan nyuda biaya jelas banget.

Parameter
Bahan: SGCC, S350GD + Z, S550GD + Z, DX51D, DX52D, DX53D
Kekandelan: 0.12-6.0MM      
Jembar: 750-1500MM
Lapisan seng: 40-275G / M2 
Spangles: Ora Ana Spangle / Spangles
Teknik: Panas digulung / Kadhemen digulung 
Kemasan: Standar kemasan ekspor
Pangobatan lumahing: lenga, pasif utawa pasif tanpa kromium, pasifasi + minyak, passivasi tanpa krom + minyak, tahan sidik jari utawa bebas kromium tahan sidik jari.

Galvanized Sheets
Galvanized Sheets1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin