FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa sampeyan bisa ngatur gaya lapisan seng?

Lembaran galvanis bisa disesuaikan karo utawa tanpa kembang miturut kebutuhan pelanggan lembaran galvanis, kalebu lapisan seng bali, nol nol, seng cilik, seng normal lan seng gedhe. Kekandelan lapisan seng uga bisa disesuaikan saka 40g nganti 120g miturut panggunaan pelanggan.

2. Apa aku bisa milih jinis lapisan palet warna?

Miturut macem-macem syarat pelanggan, kita bisa nyedhiyakake jinis-jinis ing ngisor iki: poliester, poliuretan, epoksi, PVC, fluorokarbon lan liya-liyane.

3. Apa kualitase dijamin?

Kita bakal nyakup jaminan kualitas menyang kontrak lan nerangake kanthi rinci.

4. Kepiye ngawasi status produksi barang kita?

Kanggo saben langkah, kita bakal ngirim foto utawa video kanthi wektu nyata supaya pelanggan mriksa status barang.

5. Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?

Kita bakal ngirim kabeh dokumen kanthi udhara sawise dikirim. Kalebu dhaptar kemasan, invoice komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake klien.

6. Kepiye carane mbayar?

Biasane, kita nampa T / T utawa L / C, yen sampeyan seneng syarat liyane, coba critakake sadurunge.

7. Apa sampeyan bakal ngatur kiriman kanggo aku?

Kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan, kanggo rega EXW, sampeyan kudu ngatur kiriman dhewe.

Pengin kerja bareng kita?