Produk Kita

  • Cold rolled plate production

    Produksi piring sing digulung adhem

    Aplikasi: Iki digunakake kanthi umum ing bagean struktural lan stamping ing mesin konstruksi, mesin transportasi, mesin konstruksi, mesin angkat, mesin pertanian lan industri ringan lan industri sipil.