Produk Kita

Jinis lapisan-PE

Katrangan singkat:

Aplikasi: Umume digunakake kanggo bengkel struktur baja, bandara, gudang lan kulkas, lsp


Detail Produk

Tag Produk

pe1

1. Bobot entheng
Amarga bobot ringan saka piring baja warna, bisa menehi transportasi sing gampang lan gampang dipasang, sing bakal ngirit wektu konstruksi.

2. Perlindhungan lingkungan lan ngirit dhuwit
Ruang kegiyatan digawe saka piring baja warna bisa digunakake maneh, bisa menehi perlindungan lingkungan uga penghematan dhuwit, lan uga ora ana polusi lan ora ana swara

3. Kekuwatan sing dhuwur
Amarga struktur baja, produk kasebut nduweni kapasitas bantalan, kompresi lan resistensi mlengkung sing kuwat.

4. Lumahing Gamelan lan gampang diresiki, kanthi periode anticorrosion dawa, cocog kanggo digunakake maneh.

PE

5. Pelat baja dilapisi warna duwe resistensi polusi sing kuat. Ketchup, lipstik, omben-omben kopi lan minyak goreng ditrapake ing permukaan lapisan poliester. Sawise dipasang 24 jam, resik lan garing nganggo cairan cuci, ora ana owah-owahan ing luster lan warna ing permukaan. Lapisan struktur pelat baja sing dilapisi warna saka njero njaba yaiku piring sing digulung kanthi adhem, lapisan galvanis, lapisan konversi kimia, lapisan utama (primer) lan lapisan alus (cat ngarep lan mburi). Pelat jenis iki bisa digunakake kanggo nyukur, mlengkung, ngebur, nyikat lan crimping kanthi warna novel, adhesi sing kuat, tahan karat sing apik lan dekorasi lan ngolah properti. Pelat baja sing dilapisi warna biasane digunakake minangka papan cuaca bangunan tembok eksternal. Lapisan isolasi termal kudu rampung yen digunakake kanggo tembok. 

Werna lapisan Miturut standar perusahaan utawa syarat pelanggan
Kandel 0.12-2.0MM       
Jembar 750-1200MM  
Bobot 3-9TONS       
Lapisan seng 20-275G / M2
Kemasan Standar kemasan ekspor
Jinis substrat Galvanis / Galvalume
Bayaran T / T
Pangandikan Nampa produk sing disesuaikan
Werna cat mburi Abu-abu putih, biru laut, abang, lan liya-liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin