Produk Kita

Jinis lapisan-HDP

Katrangan singkat:

Aplikasi: Iki digunakake umume ing konstruksi, peralatan rumah tangga, transportasi lan industri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

HDP2

Fluoroplastik lan resin akrilik duwe sipat anti-tuwa. Ketahanan lan ketahanan korosi pelat baja bisa ditambah kanthi nggunakake plat baja dilapisi daya tahan dhuwur ing lapisan pelat baja ing permukaan.

Kita bisa nyedhiyakake piring dilapisi warna cuaca sing dhuwur kanthi umur luwih saka 30 taun, adhedhasar sarat para pelanggan. Baris produksi piring sing dilapisi warna bisa digunakake ing produk bangunan kelas dhuwur; mobil; piranti ing omah; panel surya; Pelat warna tahan korosi sing kandel; panel bolong; panel baldu; piring warna kanggo lawang lan windows lan liya-liyane.

Produk kita uga duwe fungsi film sing nutupi adhem lan film protèktif.

Miturut karakteristik resistensi fluoroplastik lan resin akrilik sing tuwa, aplikasi pelat baja sing dilapisi kanthi daya tahan dhuwur ing lapisan pelat baja bisa ningkatake daya tahan lan tahan korosi pelat baja, lan duwe kaluwihan sing jelas kaya ing ngisor iki:

HDP3

(1) Kinerja resistensi polusi
(2) Kinerja resistensi suhu dhuwur Ora ana owah-owahan sing jelas ing kluster lapisan lan warna yen pelat baja sing dilapisi warna terus digawe panas nganti 90 jam ing oven 120 ℃.
(3) Kinerja resistensi suhu sithik Ora ana owah-owahan sing jelas ing kinerja anti-mlengkung lan anti-resistensi lapisan yen pelat baja sing dilapisi warna diselehake nganti 24 jam - 54 ℃.
(4) Kinerja resistensi banyu sing nggodhok Ora ana pangowahan (busa, lelembut, pembengkakan, lsp) ing kluster permukaan lan warna sawise spesimen lapisan dicelupake ing banyu sing umob suwene 60 menit.

Bisa digunakake minangka papan gendheng, papan bergelombang, papan teles anti banyu lan gas, peralatan lan komponen tahan korosi, uga mebel, cangkang mobil, papan penahan banyu, lsp.

Iki digunakake akeh ing konstruksi, peralatan rumah tangga, transportasi lan industri liyane lan produk apa wae sing duwe syarat dhuwur kanggo lembaran berlapis warna.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin