Produk Kita

Lembaran baja galvanis campuran

Katrangan singkat:

Aplikasi: Kanggo komponen mesin presisi


Detail Produk

Tag Produk

Produk iki uga digawe nganggo metode celup panas, nanging sawise metu saka tank, bakal langsung digawe panas udakara 500 ℃ kanggo nggawe film seng lan wesi tipis. Lembaran galvanis iki nduweni kenceng lan las las sing apik.

Lini produksi galvanis nggunakake proses produksi baja Amerika Serikat sing paling canggih, spesifikasi utama produk yaiku 0.15-1.5mm * 800 ~ 1250mm. Jalur produksi dilengkapi radiasi tungku anil sing terus-terusan; jinis tabung pemanas horisontal jet jet induksi pemanas panci seng keramik; piso udara rongga; mesin cahya; mesin pelurus lan peralatan canggih liyane, Kita wis ngrintis teknologi paten: piranti pemanfaatan panas sampah, sing bakal ngirit energi lan nglindhungi lingkungan.

Lapisan paduan seng lan wesi dibentuk ing kabeh lapisan kanthi perawatan panas strip baja sing ngeculake cairan bath galvanis. Lapisan kasebut katon abu-abu peteng tanpa kilau logam. Gampang bubuk nalika proses cetakan kasar. Iki ditrapake kanggo lapisan sing bisa dicet tanpa perawatan luwih kajaba ngresiki umume. 

Alloyed galvanized steel sheet

Bahan saka baja paduan struktural diwakili angka Arab lan simbol unsur kimia standar. Rong angka Arab digunakake kanggo makili rata-rata isi karbon (x / 10000) lan papan ing kepala kelas. Ing
isi unsur paduan diwakili kaya ing ngisor iki: Yen rata-rata isi kurang saka 1,50%, angka biji mung nuduhake unsur lan umume ora nuduhake isine; Nalika rata-rata konten 1,50% ~ 2.49%, 2,50% ~ 3.49%, 3.50% ~ 4.49%, 4,50% ~ 5.49%, 2, 3, 4 lan 5 ditulis miturut unsur paduan. Contone: Rata-rata isi karbon, kromium, mangan lan silikon saka baja paduan struktural yaiku 0,30%, 0,95%, 0,85% lan 1,05%. Yen isi S lan P yaiku ≤0.035%, biji nuduhake "30CrMnSi". Baja paduan struktural bermutu tinggi (isi S lan P ≤0.025%) dituduhake kanthi nambahake "A" menyang kelas. Contone: "30CrMnSiA". Baja paduan struktural kualitas bermutu super (S≤0.015%, P≤0.025%) dituduhake kanthi nambahake "E" ing kelas. Contone: "30CrM nSiE". Bahan saka baja paduan struktural khusus bakal nambah simbol sing nuduhake tujuan produk ing Tabel 1 menyang kepala kelas (utawa buntut). Contone, bahan baja 30CrMnSi kanggo sekrup riveting dituduhake minangka ML30CrMnSi. 2. Cara makili kelas baja spring paduan padha karo baja paduan struktural. Contone: Isi rata-rata karbon, silikon lan mangan yaiku 0,60%, 1,75% lan 0,75% baja musim semi lan bahan kasebut diwakili minangka "60Si2Mn". Kanggo baja musim semi bermutu tinggi, simbol "A" ditambahake ing kelas lan kelas diwakili minangka "60Si2MnA".


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin