Produk Utama

»Koil Galvanis

»Lembar Dilapisi Warna

»PE / HDP

»Pipa Baja

Produk Kita

»Pelat Baja Galvanis Panas Celup

»Lembar Baja Galvanis Alloy

»Pipa Baja Seamless

»Pipa Gandheng Lurus

Perusahaan (LIAOCHENG DERUNYING GOODS AND MATERIALS Co., Ltd.) ana ing Liaocheng, Shandong, sing cedhak karo jalur sepur Jing-Jiu, sepur Jing-Han lan dalan gedhe Ji-Han. Transportasi pancen trep; dununge unggul banget. Perusahaan iki didegake ing 2015, kita duwe macem-macem produk: kayata Pipa Baja Seamless; Pipa Gandheng Seam Lurus; Balok-H; Baja Saluran; Baja Sudut; I-balok; Baja Bunder; Baja Flat; Koil Karbon Gulung Panas; Piring Pola; Pelat Koil Paduan Rendah; Plat Terbuka Paduan Rendah; Gulungan Galvanis; Koil Gulung Berwarna lan liya-liyane. Panyedhiya perusahaan minangka perusahaan sing misuwur banget kayata grup Hebei Iron and Steel; SHOUGANG; BAOGANG lan ANGANG, kita wis ngembangake pasar global sajrone sawetara taun kepungkur, duwe akeh pelanggan ing Laos, Myanmar, Vietnam lan Malaysia.

Pickling workshop
Rolling workshop
Waiting for rolling

Lokakarya pickling

Lokakarya muter

Ngenteni muter

about-us

DE RUN YING

Perusahaan nggunakake konsep manajemen modern, tundhuk marang produksi lan integritas operasi berkualitas tinggi. Wis mboko sithik mlebu platform kompetisi global.

Kita negesake: layanan pelanggan, bathi karyawan, pembangunan terkoordinasi lan kontribusi sosial, lan kita uga aktif melu kompetisi pasar. Kita wis ngembangake akeh hubungan bisnis sing kuat amarga nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas lan linuwih.

Babagan koil galvanis: kekandelan lapisan seng uga bisa disesuaikan saka 40g nganti 120g miturut panggunaan pelanggan.
Babagan koil galvanis: kekandelan lapisan seng uga bisa disesuaikan saka 40g nganti 120g miturut panggunaan pelanggan.
Babagan piring sing dilapisi warna: warna utama yaiku biru laut, abang padhang lan abu-abu peteng, kita uga bisa ngatur produk miturut pilihan pelanggan.
Babagan pipa baja: Kita bisa nyedhiyakake pipa baja mulus, pipa las longitudinal, balok H, baja saluran, baja sudut, balok I, baja bunder lan baja datar.

Yen sampeyan kasengsem karo produk kita, aja ragu-ragu hubungi kami.

Hubungi kita 13361477788 utawa email dry@derunying.com

Yen dibutuhake, welcome kanggo kontak karo kita liwat kaca web utawa konsultasi telpon, kita bakal seneng ngladeni sampeyan.