PRODUK Jual Panas

Kita duwe macem-macem produk.

  • Galvanized Sheets

    Lembar Galvanis

  • Coating types-HDP

    Jinis lapisan-HDP

    Fluoroplastik lan resin akrilik duwe sipat anti-tuwa. Ketahanan lan ketahanan korosi pelat baja bisa ditambah kanthi nggunakake plat baja dilapisi daya tahan dhuwur ing lapisan pelat baja ing permukaan. Kita bisa nyedhiyakake piring dilapisi warna cuaca sing dhuwur kanthi umur luwih saka 30 taun, adhedhasar sarat para pelanggan. Baris produksi piring sing dilapisi warna bisa digunakake ing produk bangunan kelas dhuwur; mobil; piranti ing omah; panel surya; lapisan nglukis ...

  • Coating types-PE

    Jinis lapisan-PE

    1. Ringan Amarga bobot ringan saka piring baja warna, bisa nyedhiyakake transportasi sing gampang lan gampang dipasang, sing bakal ngirit wektu konstruksi. 2. Perlindhungan lingkungan lan ngirit dhuwit Ruang kegiyatan digawe saka pelat waja warna bisa digunakake maneh, bisa menehi perlindungan lingkungan uga penghematan dhuwit, lan uga ora ana polusi lan ora ana swara 3. Kekuwatan dhuwur Amarga struktur baja, produk kasebut duwe kapasitas bantalan, kompresi lan resistensi mlengkung ...

  • Alloyed galvanized steel sheet

    Lembaran baja galvanis campuran

    Produk iki uga digawe nganggo metode celup panas, nanging sawise metu saka tank, bakal langsung digawe panas udakara 500 ℃ kanggo nggawe film seng lan wesi tipis. Lembaran galvanis iki nduweni kenceng lan las las sing apik. Lini produksi galvanis nggunakake proses produksi baja Amerika Serikat sing paling canggih, spesifikasi utama produk yaiku 0.15-1.5mm * 800 ~ 1250mm. Jalur produksi dilengkapi radiasi tungku anil sing terus-terusan; jinis tabung pemanas ...

  • Products

    Produk

    kita duwe macem-macem produk: kayata Pipa Baja Seamless; Pipa Gandheng Seam Lurus;

  • Quality

    Kualitas

    Perusahaan nggunakake konsep manajemen modern, tundhuk marang produksi lan integritas operasi berkualitas tinggi.

  • Service

    Layanan

    Kanggo mesthekake kualitas lan layanan sing luwih apik, kita wis fokus ing proses produksi.

  • Delivery

    Pangiriman

    Kualitas tinggi, Pangiriman Prompt, Harga Kompetitif
    Kita entuk ISO9001 sing nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo pangembangan luwih lanjut.

LIAOCHENG DERUNYING BARANG LAN MATERI CO., LTD

Kita duwe macem-macem produk.